top of page

Valokuvaaja

Olen itseoppinut Helsinkiläinen valokuvaaja.  Ensimmäiset kokemukset valokuvauksesta lienee jossain 1980- luvun alkupuolella taskukameroilla.Varsinainen kuvailu alkoi kuitenkin ostettuani ensimmäisen järjestelmäkamerani 1985.  Noista päivistä lähtien intohimo harrastukseen on kasvanut oppimisen myötä.  Valokuvauksesta piti tulla ammatti, niin olin päättänyt joskus 80-luvun loppupuolella. Asiat eivät menneet kuitenkaan ihan niin ja tulin valinneeksi toisen ammatin. Valokuvaus ei kuitenkaan koskaan jäänyt pois kuvioista.  Sensijaan kohteeksi vaihtui ihmiset.  Tutustuminen tanssikoulujen opettajiin on antanut mukavasti haastellisia kuvaustilanteita, ja tanssikuvaus onkin ollut viime vuosina pääasiallinen harrastukseni. Ihmiset luovat tapahtumia ja esityksiä, ja mikäli esitys on hyvin harjoiteltu ja organisoitu sekä valaistuksen suunnitteluun on myös paneuduttu, saa esityksistä todella näyttäviä kuvia ja niitä on mielenkiintoista kuvata. Olen kuitenkin ajatellut tämän tanssikuvausvaiheen olleen lähinnä teknistä harjoittelua, oman kameran tuntemisen opettelua.  Ajanmittaan olen  ollut kiinnostuneempi yhä enemmän varsinaisesta henkilökuvauksesta sekä studiossa, että milijöössä. 

Nämä www-sivut kehittyvät kaikenaikaa. Huomenna nämä saattavat näyttää jo jokseenkin toiselta. Teen kuvapäivitystä sitä mukaa, kuin uusia kuvia tulee.

 

Mikäli tarvitset kuvaajaa, oli kyse sitten häistä, hautajaisista, tai vaikka bändisi keikalle, ota yhteyttä. 

Minut tavoittaa osoitteesta iroitto@gmail.com.

  • w-facebook
  • Instagram Social Icon

Keikkasetti, jolla onnistuu kätevästi portrait kuvaus missä tahansa. 

Pyrin myös mielelläni kuvaamaan luonnovalossa, mikäli sitä vain on saatavilla. 

Casino CNY  tapahtuma

Lönnrotinkadun studio

Käytössäni on myös studio Lönnrotinkadulla.

Studiossa Laadukkaat studiosalamat valonmuokkaimilla sekä kolme taustakangasvaihtoehtoja, Siniharmaa, lähes musta, sekä laikukas harmaa. 

Contact:

Ilkka Roitto

iroitto@gmail.com

Thanks! Message sent.

bottom of page